donderdag 15 maart 2012

Nieuw platform van Ster: WeLoveReclame.nl

Vanaf vandaag in de lucht: WeLoveReclame.nl – het platform voor iedereen die houdt van goede, speciale, ontroerende, mooie of absurde reclame. Hier kun je alles vinden over commercials van vroeger en nu, filmpjes, achtergrondinformatie, Ster Gouden Loeki, muziek in de reclame en reclameblogs.
Op WeLoveReclame.nl staan virals en speciale campagnes, de beste commercials uit binnen- en buitenland, klassiekers zoals het eerste Sterreclameblok uit 1967, previews en reclameblogs. Door te delen, door de interactie over reclame aan te gaan en te activeren, brengt Ster reclame nog dichterbij reclamefans. De website integreert met Facebook, YouTube, Twitter en ster.nl.
“We krijgen zoveel vragen over reclame in de breedste zin van het woord dat we daar nu een aparte portal voor hebben gemaakt. Alleen al het aantal vragen over muziek in reclame loopt in de duizenden per jaar. Ster is de autoriteit op het gebied van reclame en dat willen we onderstrepen met WeLoveReclame.nl,” aldus Arian Buurman, directeur van Ster.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten