maandag 7 oktober 2013

KPN introduceert als eerste in Nederland Begin Gemist

Niet meer het begin van een programma missen. Daar zorgt KPN voor met de komst van Begin Gemist. Met deze nieuwe extra dienst kunnen klanten met Interactieve TV van KPN met één druk op de knop een uitzending opnieuw starten als ze later zijn ‘binnengevallen’. KPN is de eerste TV-provider in Nederland die deze extra Interactieve TV-dienst aanbiedt. Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober gefaseerd beschikbaar voor klanten met Interactieve TV.
Deze nieuwe extra dienst is gratis voor programma’s op de zenders Nederland 1, 2 en 3. Voor de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8, SBS, Veronica en Net5 is de dienst betaald. In samenwerking met tv-zenders wordt bepaald welke programma’s opnieuw kunnen beginnen en als er betaald moet worden hoeveel dit is. De programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV
Begin Gemist wordt vanaf 28 oktober in fases beschikbaar voor klanten met Interactieve TV. Dit gaat totaal 5 maanden duren. In deze periode zijn alle klanten automatisch overgezet naar nieuwe software of hebben ze een aanbod gehad om hun tv-ontvanger(s) om te ruilen, nodig om Begin Gemist te kunnen gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten